2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО DOLBY ATMOS®/DTS:X® И ВГРАДЕН САБВУФЕР | HT-X8500

Уживајте во звук како во кино од компактен звучник во вид на лента со вградени сабвуфери.

HTX8500.CEL

2.1-канален звучник во вид на лента со Dolby Atmos®/DTS:X®, два вградени сабвуфери, тенок дизајн и лесно поврзување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница