7.1.2-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО DOLBY ATMOS И WI-FI/BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Почувствувајте ги сите филмски случувања околу вас со овој моќен звучник во вид на лента.

HTST5000.CEL

7.2-кан. канален звучник во вид на лента со Dolby-Atmos, звук со висока резолуција и проследување со еден допир.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница