ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

2-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF150

HT-SF150
Слика од 2-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF150
Слика од 2-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF150
Слика од 2-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF150
Слика од 2-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF150
Совршено дизајниран за забава

Уживајте во омилените серии со подобрен квалитет на звук што се репродуцира преку овој звучник во вид на лента со 2 канали и звучник со рефлективен бас. Тенкиот профил на HT-SF150 лесно ќе се вклопи во вашиот дом, како и во сите други ентериери.

Икона за 2-кан. HT-S100F
2 канали

Системот од два звучници има компактна форма и создава опкружувачки звук. 

Икона за рефлективен бас на звучникот HT-S100F
Звучник со рефлективен бас

Звучник што нуди моќен бас без загуби во деталите и острината, што е совршено за уживање во серии и музика.

Совршено впарување и лесно поврзување со вашиот телевизор

Поврзувањето со вашиот телевизор никогаш не било полесно. Со HDMI ARC, само еден кабел е доволен за лесно поврзување со звукот од телевизорот. Контролирајте ги и двата уреди со еден далечински управувач.

HT-S100F со HDMI ARC
Кабел HDMI ARC

Проследувајте звук и контролирајте ги информациите од вашиот телевизор преку само еден кабел со HDMI ARC.

Слушајте го звукот насекаде околу вас

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино.

Проследување со HT-S100F
Уживајте во сета ваша музика

Поврзете го уредот преку USB за да ги репродуцирате омилените песни или проследувајте безжично преку Bluetooth®.

Лого за Bluetooth® на HT-S100F
Проследувајте преку технологијата Bluetooth®

Проследувајте музика безжично преку технологијата Bluetooth®.

Лого за USB на HT-S100F
Поврзување преку USB

Приклучете го уредот преку USB за да ги репродуцирате омилените албуми.

Спецификации и функции

Уживајте во омилените серии со подобрен квалитет на звук што се репродуцира преку звучник во вид на лента со 2 канали и звучник со рефлективен бас. Тенкиот профил на SF150 лесно ќе се вклопи во вашиот дом, како и во сите други ентериери.
  • Длабок звук со звучник со рефлективен бас

  • Компактен дизајн што заштедува простор

  • Едноставно поврзување со телевизор преку HDMI ARC

  • Висококвалитетен звук со S-Force Front Surround

  • Репродукција на музика преку USB и Bluetooth®

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина