2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО МОЌЕН БЕЗЖИЧЕН САБВУФЕР И ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH® | HT-S350

Уживајте во подлабок и побогат бас и виртуелен опкружувачки звук како во кино.

HTS350.CEL

2.1-кан. звучник во вид на лента со безжичен сабвуфер, вкупна излезна моќност од 320 W и поврзување преку HDMI ARC-кабел.

Купувајте преку интернет

Се извинуваме, но овој модел не е достапен во моментот кај ниту еден од нашите партнери за продажба.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.