Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со звучник во вид на лента
Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со звучник во вид на лента
Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со звучник во вид на лента
Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со звучник во вид на лента
Голема моќ. Вистинско кино.

Уживајте во реален звук што ги исполнува просториите во домот. Високите задни звучници ќе ви овозможат да потонете во филмовите што ги сакате со реалистичен опкружувачки звук, а вкупната излезна моќност од 600 W создава динамичен звук како во кино.

Икона за моќност од 600 W
Вкупна излезна моќност од 600 W

Почувствувајте како ве опкружува акцијата со излезната моќност од 600 W која внесува енергија во филмовите, музиката и игрите.

Икона за 5.1 канали
Реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук

Петте звучници и сабвуферот создаваат моќен звук со целосен фреквентен опсег.

Лого ознаки за NFC и Bluetooth®
Поврзување преку NFC и BLUETOOTH®

Воспоставете Bluetooth® врска веднаш со компатибилни паметни телефони преку NFC со еден допир.

Реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук

Добијте го најдоброто место за седење во домот. 3-каналниот звучник во вид на лента, сабвуферот и моќните високи задни звучници создаваат реален опкружувачки звук како во кино, ставајќи ве во центарот на сите ваши омилени филмови.

Лого за DTS Digital Surround
Поддршка за DTS формат

Внесете реалистичност во филмовите и музиката со динамичен опкружувачки звук со форматот DTS.

Лого за Dolby Digital
Dolby® Digital

Уживајте во висококвалитетен опкружувачки звук преку посебни 5.1 канали за звук со Dolby® Digital.

Високи задни звучници

Уживајте во висококвалитетен звук како во кино со двата звучници од 65 мм со целосен опсег со држачи за на под за совршено опкружувачко позиционирање.

Паметен телефон што се поврзува безжично со сабвуфер
Безжично слушање

Поврзување преку NFC и Bluetooth®

Уживајте во сите омилени песни безжично. Проследете ги преку вашиот паметен телефон и воспоставете врска со еден допир преку безжичната технологија Bluetooth® и NFC. 

Поставете го за неколку секунди

Подготвен за користење штом го извадите од кутијата. Треба само да го приклучите, да ги поврзете вашите звучници преку приклучоците во боја и да уживате во реалистичен опкружувачки звук со 5.1 канали. Сите кабли се приклучуваат во сабвуферот за да може просторијата да биде уредна и средена.

Лого за HDMI
HDMI ARC

HDMI ARC (повратен аудио канал) ви овозможува да се поврзете со компатибилни телевизори користејќи само еден кабел за полесна контрола и помалку кабли.

Лого за оптички влез
Оптички влез

Уживајте во висококвалитетен звук од филмовите и многу повеќе кога поврзувате уреди преку оптичкиот влез, ако користениот телевизор не е компатибилен со HDMI ARC.

Лого за USB
USB приклучок

Добијте пристап до повеќе музика преку мемориски уред. Контролирајте ја репродукцијата на екранот преку HDMI или преку вашиот телефон со апликацијата Sony | Music Center.

Спецификации и функции

Уживајте во реален звук што ги исполнува просториите во домот. Високите задни звучници ќе ви овозможат да потонете во филмовите што ги сакате со реалистичен опкружувачки звук, а вкупната излезна моќност од 600 W создава динамичен звук како во кино.
  • Исполнете ја собата со реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук

  • Високите задни звучници репродуцираат звук на соодветна висина

  • Приклучоци во боја за лесно поставување

  • Репродукција на звук од USB

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина