КОМПАКТЕН 2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО WI-FI /BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Уживајте во неверојатно детални филмови и музика со овој компактен звучник во вид на лента.

HTMT500.CEL

Компактен звучник во вид на лента со звук со висока резолуција, S-Force PRO Front Surround и безжично слушање во повеќе простории

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница