Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Прекрасен звук, хармоничен дизајн

Уживајте во звук со кино квалитет со компактен и природен дизајн. S-Force PRO Front Surround и оптималниот бас од безжичниот сабвуфер создаваат звук што ја исполнува просторијата.  

Запознајте се со HT-MT300

Погледнете како компактниот дизајн наменет за секој ентериер и
виртуелниот опкружувачки звук ќе одговараат совршено во вашиот дом.

Дизајниран да одговара во вашиот дом

HT-MT300 е одлично изработен со заоблени агли и неутрални земјени тонови за да ја надополни хармонијата во вашето опкружување. 

Компактен дизајн

Елегантен дизајн што заштедува простор и одговара во вашиот дом.

Заоблена геометрија

Заоблените агли што одговараат со мебелот.

Две неутрални бои

Достапен во крем-бела боја или јаглен-црна боја за да го надополни вашиот ентериер.

хоризонтален и вертикален сабвуфер
Лесно поставување, завртени нагоре или под креветот

Изберете го најдоброто место за сабвуферот, во 2-системска конфигурација поставен нанапред и нагоре или дискретно скриен под креветот. Режимот за кревет ги оптимизира фреквенциите за бас и не дозволува загуби во звукот поради перничињата на креветот.

Уживајте во богат и квалитетен звук како во кино

Уживајте во прекрасен звук како во кино и виртуелен опкружувачки звук во дневната соба со S-Force PRO Front Surround, технологија што репродуцира виртуелно акустично поле со само два предни звучници.

Поврзување

Едноставно и практично поврзување со вашите уреди преку оптички, дигитални и аналогни аудио влезови и USB.

Паметна репродукција 

Променете ги поставките и контролирајте ја репродукцијата преку телефон со апликацијата Sony | Music Center (претходно нарекувана SongPal) и проследувајте од паметниот телефон или уред со Bluetooth® на едноставен начин. 

паметен телефон и звучник во вид на лента
паметен телефон со NFC
Сè што е потребно е еден допир

Едноставно допрете паметен телефон или таблет-уред со NFC за моментално впарување преку Bluetooth и директно проследување на омилените песни.

Спецификации и функции

Уживајте во прекрасно и флексибилно слушање со овој внимателно дизајниран звучник во вид на лента. Тој нуди виртуелен опкружувачки звук што ја исполнува просторијата со S-Force PRO Front Surround и оптимален бас со режим за кревет.
  • Компактен дизајн што може да се постави секаде

  • Безжичен вуфер со флексибилно поставување

  • Режимот за кревет го оптимизира басот при дискретно поставување на сабвуферот

  • S-Force PRO преден опкружувачки звук

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина