2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО WI-FI/BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Уживајте во моќен опкружувачки звук кој ја исполнува просторијата

HTCT790.CEL

2.1-кан. звучник во вид на лента со Wi-Fi®, дигитален засилувач S-Master, функција за слушање во повеќе простории и LDAC.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.