2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Приказ на цел екран, звук како во кино

HTCT780.CEL

Тенок звучник во вид на лента со безжичен сабвуфер, виртуелен 2.1-кан. опкружувачки звук и безжично проследување преку NFC и Bluetooth®.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница