Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Добијте помоќен и подобар звук

Слушнете повеќе од сите филмови и песни со овој звучник во вид на лента со 2.1 канали. Излезната моќ од 300 W ја исполнува просторијата, а безжичниот сабвуфер внесува длабочина за моќен бас.

Вкупна излезна моќност од 300W
Вкупна излезна моќност од 300W

Внесете реалистичност во секоја песна, серија и филм со јачина и јасност какви што заслужуваат, благодарение на номиналната излезна моќност од 300 W.

2.1-кан. опкружувачки звук
2.1-кан. опкружувачки звук

Звучниците на двата краја од звучникот во вид на лента нудат јасни средни и високи тонови, а безжичниот сабвуфер репродуцира ниски тонови.

S-Force преден опкружувачки звук

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино. Безжичниот сабвуфер создава моќен бас за да добиете звук што се чувствува низ целата просторија.

Создаден да се вклопи во вашиот простор

Тенкиот профил на HT-CT390 од 5,2 см (2”) нема да ви пречи при гледањето. Монтирањето на ѕид е, исто така, едноставно, а елегантниот црн дизајн беспрекорно се интегрира со вашиот систем за домашно кино.

Монтирање на ѕид
Едноставно поставување на ѕид

Кога е поставен на ѕид, контурите на звучникот во вид на лента го надополнуваат дизајнот на вашиот телевизор.

Тенок дизајн
Дизајн со низок профил

Тенкиот дизајн нема да му пречи на екранот и секогаш ќе ја гледате целосната слика.

Поврзете се

Безжично и жично поврзување

Уживајте во звук со подобар квалитет преку HDMI (ARC), USB, оптички и аналогни приклучоци. 

USB приклучок

Лесно поврзување USB мемориски уреди за репродукција на MP3 датотеки.

HDMI ARC

HDMI ARC (повратен аудио канал) ви овозможува да се поврзете со вашиот телевизор користејќи само еден кабел за полесна контрола и помалку кабли.

Оптички влез

Уживајте во висококвалитетен звук од филмовите и многу повеќе кога поврзувате уреди преку оптичкиот влез, ако користениот телевизор не е компатибилен со HDMI ARC.

NFC и Bluetooth®
Проследувајте ја музиката што ја сакате

NFC и Bluetooth® 

Започнете да проследувате музика веднаш откако ќе воспоставите Bluetooth® врска со еден допир преку NFC.

Преземете ја контролата врз вашата музика

Уживајте во беспрекорно слушање со SongPal

Инсталирајте SongPal на iPhone и паметни телефони со Android за да ја преземете контролата врз репродукцијата на музика, поставувањата на уредот и многу повеќе – сето тоа преку една апликација.

SongPal

Спецификации и функции

Добијте повеќе чувства и возбуда од секоја сцена и песна со овој извонредно тенок 2.1-канален звучник во вид на лента. S-Force Front Surround ја исполнува просторијата со звук како во кино, а безжичниот сабвуфер внесува нискофреквентна длабочина за моќен бас. Со HDMI ARC можете да го контролирате телевизорот и звучникот во вид на лента со еден далечински управувач, а бидејќи висината на звучникот во вид на лента е само 5 см (2”) тој нема да го попречува екранот.
  • Лесно поврзување преку Bluetooth® и безжично проследување на звук преку NFC со еден допир

  • S-Force Front Surround создава звук како во кино

  • Проследувајте и контролирајте преку вашиот паметен телефон со SongPal

  • Монтирајте го звучникот во вид на лента на ѕид за да заштедите простор

  • Безжичниот сабвуфер може да се користи вертикално или хоризонтално поради флексибилно поставување

Излезна моќност (вкупна)
300W
Канали на засилувач
2.1кан.
Влезни и излезни приклучоци
Bluetooth® прием, USB-A, Аналоген аудио влез(вкл. TV CEC)
ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
90 x 5,2 x 12,1 см
ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) 
17 x 34,2 x 36,2 см

Што има во пакетот

Подножје, Оптички кабел, Ознака во боја за картонската кутија, Носач за монтажа на ѕид, Batteries, Картичка за регистрација на потрошувачи (во боја), Водич за брзо поставување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина