Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со Bluetooth® технологија
Врвно кино доживување без напор

Седнете во првиот ред со звучникот во вид на лента HT-CT180. Уживајте во јасен и динамички звук од вашите филмови и музика со безжичен сабвуфер и 2.1-кан. виртуелен опкружувачки звук. Неговиот стил одговара на вашиот телевизор и едноставно се поставува, за да можете без напор да уживате во одлична филмска музика и концерти кои ја исполнуваат просторијата.

Излезна моќност
Опкружувачки звук

Овој 2.1-кан. звучник во вид на лента внесува реалистичност во филмовите каква што заслужуваат со 100 W за добивање звук како во кино.

Безжично поврзување
Преминете на безжична врска

Проследувајте музика безжично од паметни телефони или таблет-уреди користејќи ја функцијата за слушање со еден допир со NFC преку Bluetooth®.

Виртуелен опкружувачки звук
Прекрасно филмско доживување

Виртуелен опкружувачки звук

Компактниот звучник во вид на лента надополнет со сабвуфер создава виртуелен опкружувачки звук кој внесува реалистичност во вашата забава.

S-Master засилувач
Музика која е верна на оригиналот

Со обновување и оптимизирање на аудио сигналите, дигиталниот засилувач S-Master ги изострува и збогатува дијалозите, музиката и амбиенталниот звук од секој извор.

ClearAudio+
Оптимизирана репродукција

Користејќи повеќе технологии за звук од Sony, ClearAudio+ го оптимизира звукот за да слушате музика, дијалози и звучни ефекти со поголема острина и отсечност.

Создаден да одговара на вашиот телевизор

Се поставува пред екранот, не пред него

Со висина од само 5,2 см (2”) и тенок дизајн кој се поставува дискретно под кој било телевизор со голем екран над 81,3 см (32”), овој звучник во вид на лента никогаш нема да ви попречи да ја видите целата слика. Со повеќе опции за монтирање и стилски дизајн, HT-CT180 може да се постави на полица или да се монтира на ѕид.

Ваш звук. На ваш начин.
Поставување на маса
Ставете го под екранот

Позиционирајте го звучникот во вид на лента на полицата под вашиот телевизор и уживајте во звук кој се проектира на идеална висина доколку гледате од кауч.

Поставување на ѕид
Монтирање на ѕид

Звукот се насочува директно кон Вас од двата звучници насочени нанапред, за да уживате во прекрасно доживување како во кино.

Безжична слобода

И во вертикална и во хоризонтална положба, безжичниот сабвуфер од 34,2 см (13,5”) x 17 см (6,7”) со звук кој е насочен кон Вас обезбедува богат, резонантен бас и може да се постави секаде.

Безжичен сабвуфер
NFC и Bluetooth®
Беспрекорно проследување

Едноставно допрете одредени паметни телефони или таблет-уреди со NFC до звучникот во вид на лента за да воспоставите Bluetooth® врска. Немате NFC? Нема проблем – проследувајте музика безжично со рачно впарување преку Bluetooth®.

Спецификации и функции

Седнете во првиот ред со звучникот во вид на лента HT-CT180. Уживајте во јасен и динамички звук од вашите филмови и музика со безжичен сабвуфер и 2.1-кан. виртуелен опкружувачки звук. Неговиот стил одговара на вашиот телевизор и едноставно се поставува, за да можете без напор да уживате во одлични песни и концерти кои ја исполнуваат просторијата. 
  • S-Master дигитален засилувач за чист и квалитетен звук

  • Музика со одличен звук во еден чекор со ClearAudio+ 

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир 

  • Динамичен бас со безжичен сабвуфер, без неред од кабли

  • Виртуелниот опкружувачки звук создава звук како во кино

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
90,1 x 5,2 x 8,4 см
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина