Добијте врвен звук со нашите безжични слушалки

Опремени со напредни технологии за звук, паметни функции што ќе го подобрат вашето секојдневие и удобен дизајн, нашите безжични слушалки нудат неверојатно аудиодоживување во секое време и на секое место.

За најдобрите

WF-1000XM5

Нашето најреално доживување за вашата музика. Со нашите препознатливи слушалки за во уво ќе уживате во извонредно реален и квалитетен звук со најдобро поништување на шум и Hi-Res Wireless Audio.

За зависниците од интернет

LinkBuds S

Дизајн што нуди лесна удобност и пристап до вашите омилени содржини цел ден и цела ноќ. А амбиенталниот звук ќе ви овозможи да следите што се случува околу вас.

Нема шум, само музика

WF-C700N

Лесните WF-C700N имаат моќна технологија за поништување шум. Уживајте во звукот и во вашата музика со врвен стил благодарение на изборот на модерни бои.

2

Повеќе потполно безжични слушалки за во уво

slate-light Image of Sony LinkBuds Image of Sony LinkBuds colour chipset

Добијте ново аудиодоживување на едноставен начин. LinkBuds нудат лесно и удобно вметнување, а отворениот прстенест звучник создава извонреден амбиентален звук.

green Image of Sony WF-C500 Image of Sony WF-C500 colour chipset

Компактен и разнобоен стил во комбинација со јасна музика што овозможува лесно и удобно вметнување и висококвалитетен звук со врвни детали.

true 69

Споредете потполно безжични слушалки за во уво

Image of wf-1000xm5 Black
Image of wf-1000xm5 silver

Црна боја

Сребрена боја

Image of linkbuds-s white
Image of linkbuds-s Black
Image of linkbuds-s ecru
Image of linkbuds-s earth-blue

Бела боја

Црна боја

Крем-боја

Планетарна сина

Image of linkbuds white
Image of linkbuds grey

Бела боја

Сива боја

Image of wf-c700n lavender
Image of wf-c700n Black
Image of wf-c700n white
Image of wf-c700n sage green

Лаванда

Црна боја

Бела боја

Сиво-зелена боја

Image of wf-c500 coral-orange
Image of wf-c500 ice-green
Image of wf-c500 white
Image of wf-c500 black

Светла портокалова боја

Ледена зелена боја

Бела боја

Црна боја

За најдобрите

WH-1000XM5

Добијте врвно музичко доживување со најдоброто поништување на шум и Hi-Res Wireless Audio преку нашите препознатливи безжични слушалки.

4

Повеќе безжични слушалки со лента за на глава

slate Image of Sony WH-1000XM4 Image of Sony WH-1000XM4 colour chipset

Лесен начин за уживање во помалку шум и уште почист звук. WH-1000XM4 ви нудат напредно поништување на шум со извонреден квалитет на звук.

blue Image of Sony WH-XB910N Image of Sony WH-XB910N colour chipset

Моќен бас во комбинација со поништување на шум. Слушалките WH-XB910N ги подобруваат ниските фреквенции за да создадат звук како во ноќен клуб или на концерт.

slate-dark Image of Sony WH-CH720N Image of Sony WH-CH720N colour chipset

Уживајте во целодневна удобност со истата современа технологија за поништување на шум како кај нашите препознатливи безжични слушалки со лента за на глава.

beige Image of Sony WH-CH520 Image of Sony WH-CH520 colour chipset

Добијте неверојатни 50 часа за непрекинато слушање музика, одлична удобност и избор на повеќе привлечни бои.

true 69

Споредете безжични слушалки со лента за на глава

Image of wh-1000xm5 Black
Image of wh-1000xm5 platinum silver
Image of wh-1000xm5 midnight-blue

Црна боја

Платинеста сребрена боја

Темна сина боја

Image of wh-1000xm4 Black
Image of wh-1000xm4 silver
Image of wh-1000xm4 midnight-blue
Image of wh-1000xm4 white

Црна боја

Сребрена боја

Темна сина боја

Бела боја

Image of wh-xb910n blue
Image of wh-xb910n black

Сина боја

Црна боја

Image of wh-ch720n white
Image of wh-ch720n Black
Image of wh-ch720n blue

Бела боја

Црна боја

Сина боја

Image of wh-ch520 beige
Image of wh-ch520 black
Image of wh-ch520 white
Image of wh-ch520 blue

Беж боја

Црна боја

Бела боја

Сина боја

Q /

Пронајдете ги вашите совршени слушалки

Одговорете неколку кратки прашања за да ги пронајдете вашите совршени слушалки од Sony.

Luxury Sony headphones and earbuds float around the wording “For the music”

Каков вид на слушалки барате?

Во ред!

Дали сакате да бидете свесни за опкружувањето околу вас додека слушајте музика?

Во ред!

Image of a person holding a mobile phone on a bus while listening to music with a Sony Truly Wireless earbuds

Дали сакате технологија за поништување на шум?

Во ред!

Image of a person writing on a tablet while listening to music using a Sony Truly Wireless earbuds

Кои се најважните функции за вас?

Во ред!

Image of a pair of hands holding Sony Truly Wireless earbuds in a carrying case

Дали сакате контроли на допир за репродукција, паузирање и прескокнување песни?

Во ред!

Image of a person tapping on the Sony Truly Wireless earbuds standing by the window

За што најмногу ќе ги користите слушалките?

Во ред!

Image of a person having an online chat using Sony Wireless headphone and a mobile phone

Какво аудиодоживување претпочитате?

Во ред!

Image of a person enjoying music from a Sony Wireless Headphones

Дали сакате поништување на шум?

Во ред!

Image of a Sony Wireless Headphone and a mobile phone on a suitcase

Дали сакате торбичка за носење?

Во ред!

Image of a person hanging Sony Wireless headphone on the neck

Почекајте.
Ги бараме најдобрите потполно безжични слушалки за во уво за вас...

Почекајте.
Ги бараме најдобрите безжични слушалки со лента за на глава за вас...

100%
Image of a pair of hands holding Sony Truly Wireless earbuds in a carrying case Image of a table with Sony Wireless headphones, a cup of coffee and a mobile phone on top

Ги препорачуваме овие производи...

WH-1000XM5

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Најдоброто поништување на шум [*]
 • Hi-Res Wireless Audio
 • Квалитет на повици што е водечки во индустријата[**]
 • Траење на батеријата до 30 часа[***]
 • Вклучена торбичка за носење

* Од 10 април 2023 година. Според истражување на Sony Corporation, измерено според упатствата усогласени со JEITA. На пазарот за безжични слушалки со поништување на шум и лента за на глава.

** Од 1 јануари 2022 година, измерено според упатствата на ETSI, на пазарот за безжични слушалки со лента за на глава, освен за слушалки со микрофон или USB-предавател. Во квалитетот на повиците не се земени предвид пречките поврзани со мобилниот уред, операторите на услуги од трети страни, интернетот, мрежната врска или условите во опкружувањето.

*** Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

WH-CH720N

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Дигиталното поништување на шум
 • Лесен дизајн
 • Траење на батеријата до 35 часа[*]

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

WH-1000XM4

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Дигиталното поништување на шум
 • Hi-Res Wireless Audio
 • Траење на батеријата до 30 часа[*]
 • Вклучена торбичка за носење

* Од 10 април 2023 година. Според истражување на Sony Corporation, измерено според упатствата усогласени со JEITA на пазарот за потполно безжични слушалки со поништување на шум.

** Потребно е ажурирање на фирмверот. Ќе стане достапно на лето 2023 година

*** Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

WH-CH520

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Лесен дизајн
 • Траење на батеријата до 50 часа[*]

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

WH-XB910N

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Дигиталното поништување на шум
 • Ги подобрува ниските фреквенции за EXTRA BASSTM
 • Траење на батеријата до 30 часа[*]
 • Вклучена торбичка за носење

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

INZONE H9

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Непречено играње игри со технологијата за два сензори за шум
 • Извонредно удобно играње
 • Прецизно откривање на противниците

Ги препорачуваме овие производи...

INZONE H7

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Извонредно удобно играње
 • Прецизно откривање на противниците
 • Континуирана репродукција до 40 часа

Ги препорачуваме овие производи...

WF-1000XM5

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Најдоброто поништување на шум[*]
 • Режим за амбиентален звук
 • Hi-Res Wireless Audio
 • Најдобриот квалитет за повици од Sony[**]
 • Контрола на допир
 • Батерија што трае до 24 часа[***]

* Од 10 април 2023 година. Според истражување на Sony Corporation, измерено според упатствата усогласени со JEITA. На пазарот за безжични слушалки со поништување на шум и лента за на глава.

** Потребно е ажурирање на фирмверот. Ќе стане достапно на лето 2023 година

*** Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

LinkBuds S

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Дигиталното поништување на шум
 • Режим за амбиентален звук
 • Hi-Res Wireless Audio
 • Контрола на допир
 • Траење на батеријата до 20 часа[*]

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

WF-C700N

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Дигиталното поништување на шум
 • Режим за амбиентален звук
 • Извонредно лесен дизајн
 • Up to 15H battery life[*]

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

LinkBuds

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Извонреден амбиентален звук со отворен прстенест звучник
 • Извонредно лесен дизајн
 • Траење на батеријата до 17,5 часа[*]

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Ги препорачуваме овие производи...

WF-C500

Одлично поклопување со функциите што ви се потребни:

 • Лесен дизајн
 • Траење на батеријата до 20 часа[*]

* Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум

Image of Sony WH-1000XM5 headphone in midnight blue colour Image of Sony WH-CH720N headphone in blue colour Image of Sony WH-1000XM4 headphone in black colour Image of Sony WH-CH520 headphone in beige colour Image of Sony WH-XB910N headphone in blue colour Image of Sony INZONE H9 headphone Image of Sony INZONE H7 headphone Image of Sony WF-1000XM5 Truly Wireless earbuds headphone in black colour Image of Sony Linkbuds S Truly Wireless earbuds headphone in beige colour Image of Sony WF-C700N Truly Wireless earbuds headphone in white colour Image of Sony Linkbuds Truly Wireless earbuds headphone in black colour Image of Sony WF-C500 Truly Wireless earbuds headphone in green colour
.
.
.