САМО МУЗИКА.
НИШТО ДРУГО.

Звукот е толку добар што ќе ги почувствувате сите детали благодарение на поништувањето шум што е водечко во индустријата, чистиот звук, новите технологии и целодневната удобност - ова се новите WH-1000XM4.

Што ако слушалките ви понудат повеќе?
Маж слуша музика во автобус преку слушалките WH-1000XM4

Премногу шум?

Замислете си поништување на шум што ќе ги елиминира сите шумови околу вас и ќе се чувствувате смирени, ќе ви биде удобно и ќе слушате само музика.
Жена слуша музика на улица преку слушалките WH-1000XM4

Сакате подобар звук?

Замислете си звук што извонредно се преработува во реално време за да уживате повеќе во вашата музика.
Жена со слушалки WH-1000XM4 која разговара

Дали ви се зафатени рацете?

Замислете си музика што ќе запира автоматски кога ќе прозборите, за да не мора да ги допирате слушалките за да разговарате со некого.
Маж ги користи слушалките WH-1000XM4 и седи на маса

Дали сакате да слушате подолго?

Замислете си батерија што трае повеќе од 30 часа и удобен дизајн што ви овозможува подолго да ја слушате музиката што ја сакате.
Откријте поништување на шум што е водечко во индустријата