Headphones

Слушалки со поништување на шум

Фокусирајте се на музиката и игнорирајте и ги пречките со нашите слушалки со поништување на шум. Продолжете да читате за да дознаете повеќе и да ги пронајдете совршените слушалки за вашиот животен стил.

Ништо друго освен музика

Со нашите најдобри слушалки со поништување шум, ќе ја слушате само вашата музика. Од ушни влошки кои го поништуваат шумот до слушалки со лента за на глава и Bluetooth® за безжично проследување, ви нудиме различни стилови за вашите потреби.

Маж во движење носи слушалки со поништување на шум
Жена слуша преку слушалки со поништување шум
Слушајте како никогаш досега

Претворете ја секоја песна во прекрасно доживување со слушалките со поништување шум. Елиминирајќи до 99,7% од амбиенталниот шум, може да се задлабочите во музиката – деталите се извонредни, ритамите се помоќни и вокалите добиваат нова енергија. Чекате повик? Исклучете го поништувањето шум и слушајте сè околу вас.

Само најдоброто

Подобрете ја вашата музика со слушалки со поништување на шум и најнова технологија за звук од Sony. Нашите слушалки со широк фреквентен опсег и моќни неодимиумски звучници овозможуваат реалистична репродукција за неверојатно доживување при слушањето.

Маж во движење ги носи најдобрите слушалки со поништување на шум од Sony
Дизајниран за удобност

Слушајте музика во потполна удобност со нашите слушалки со поништување на шум. Лентите за на глава со елегантен стил во повеќе бои имаат обложени ушни перничиња и се преклопуваат за едноставно складирање. Силиконски ушни влошки во три големини.

Слушалки за во уво со поништување на шум од Sony
Слушалки со поништување на шум од Sony
Долготрајна енергија

Со одредени модели чија батерија трае до 80 часа со едно полнење бидете сигурни дека нашите слушалки ќе ги задоволат вашите потреби. Кога треба да ги полните слушалките, поврзете ги со USB полначот и за неколку часа може да продолжите со користењето.