Sony|Headphones Connect

Позабавно, попаметно, поприлагодено

Прилагодете ги слушалките од Sony со попаметната апликација Headphones Connect. Можете брзо да се поврзете со паметниот телефон, а секојдневната музика станува уште позабавна.


Прилагодете го звукот по ваша желба

Поставете совршен звук за секоја песна. Апликацијата Headphones Connect од Sony овозможува прилагодување на нивоата на бас и ви нуди однапред поставени параметри за звук во надворешна сцена, клуб, сала или арена.

Икона на водичот за помош.
Водич за помош

Проверете дали вашата слушалка е компатибилна.

Икона за поддршка и вести.
Поддршка и вести

Пронајдете нови информации, вести и известувања.