Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UZ
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UZ
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UZ
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UZ
Спецификации и функции
Фотографирајте секвенцијално со голема резолуција и снимајте видеоснимки со брзина на запишување до 90 MB/s. Брзините на пренос UHS Speed Class 3 (U3) и SD класа 10 поддржуваат снимање 4K Ultra HD видеоснимки.
  • Уживајте во преносот на податоци со извонредно голема брзина до 95MB/s при читање и 90MB/s при запишување.

  • Идеални за снимање 4K/Full HD(со XAVC S) видеоснимки

  • Обновете ги избришаните или оштетените слики со File Rescue. Достапна е како бесплатно преземање за корисниците на мемориски картички.

Брзина на пренос (читање)
До 95 MB/s
Брзина на пренос (запишување)
До 90 MB/s
Класа на брзина
U3 (UHS класа на брзина), Класа 10 (SD класа на брзина)
Интерфејс
UHS-I
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина