Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UX2
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UX2
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UX2
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UX2
Спецификации и функции
Со големата брзина на запишување до 70 MB/s и класата на брзина за видео 30 (V30) на мемориските картички од серијата SF-UX2 ќе извлечете максимум од можностите за снимање на фотоапаратот благодарение на перформансите потребни за 4K Ultra HD-видеоснимки и фотографии со висока резолуција.
  • Уживајте во преносот на податоци со извонредно голема брзина до 94 MB/s при читање и 70 MB/s при запишување.

  • Идеална за снимање во Full HD, а одредени модели се компатибилни и со снимање во 4K и Full HD (XAVC S ).

  • Обновете ги избришаните или оштетените слики со File Rescue. Достапна е како бесплатно преземање за корисниците на мемориски картички.

Брзина на пренос (читање)
До 94 MB/s (SDR104)
Брзина на пренос (запишување)
До 70 MB/s
Класа на брзина
V30 (класа на брзина за видео), Класа 10 (SD класа на брзина), Класа 3 (UHS класа на брзина)
Интерфејс
UHS-I
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина