Прескокни до содржина
Слика од SD мемориска картичка од серија SFUX

Помага во обновување на вашите податоци

Уживајте во обновување на фајловите. Преземете го софтверот File Rescue за лесно обновување на фотографиите и видео снимките зачувани во мемориските медиуми од Sony.

Неверојатни слајд-шоу презентации

Со x-Pict Story™ можете лесно да внесете реалистичност во вашите фотографии. Воодушевете ја публиката со визуелни ефекти и музика во заднина по ваш избор.

Голема сигурност

На вашите најважни фајлови им треба максимална сигурност. Добијте неверојатна долготрајност со мемориските медиуми од Sony.

Спецификации и функции
Извлечете максимум од вашиот фотоапарат со SD мемориските картички од серијата SFUX. Идеални за снимање во HD, со брзина на читање до 94 MB/s. Брзина на запишување до 45 MB/s (модел со 16 GB), до 22 MB/s (модел со 8 GB).
  • Уживајте во практично користење на читањето со голема брзина. Брзина на читање до 94MB/s.

  • Може да се користи со софтверот File Rescue за зачувување на оштетени фајлови

  • За модели со капацитет од 32 GB или повеќе, ве молиме погледнете Серија SF-UX2

Интерфејс
UHS-I (SDR104)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина