Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UY3
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UY3
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UY3
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UY3
Слика од SD мемориска картичка од серија SF-UY3
Спецификации и функции
Снимајте Full HD видеоснимки и фотографии со висока резолуција на мемориските картички од серијата SF-UY3.
  • Уживајте во читање со голема брзина од 90 MB/s.

  • Идеални за снимање Full HD(со XAVC S) видеоснимки )

  • Обновете ги избришаните или оштетените слики со File Rescue. Достапна е како бесплатно преземање за корисниците на мемориски картички.

Брзина на пренос (читање)
До 90 MB/s
Класа на брзина
U1 (UHS класа на брзина), Класа 10 (SD класа на брзина)
Интерфејс
UHS-I
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина