SD-МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ

UHS-II SD-картичка од серија SF-M со спецификации TOUGH

SF-M series (T)
Слика од UHS-II SD-картичка од серија SF-M со спецификации TOUGH

64GB|128GB|256GB|512 GB

Слика од UHS-II SD-картичка од серија SF-M со спецификации TOUGH
Слика од UHS-II SD-картичка од серија SF-M со спецификации TOUGH
Слика од UHS-II SD-картичка од серија SF-M со спецификации TOUGH
Најиздржливата SD-картичка во светот

Ви ја претставуваме цврстата и брза серија SF-M со спецификации TOUGH

Нашите SD-картички од серија SF-M со спецификации TOUGH се идеални за снимање во опкружувања со лоши услови. Тие се дизајнирани за професионални фотографи и сниматели, за љубители на фотографии и се доволно издржливи за екстремно снимање. Благодарение на нивната неверојатна стабилност и голема брзина ќе добиете соодветни перформанси за да ги доловите случувањата. 

18X поголема отпорност на виткање
Најиздржлива во свет: 18x поотпорна на виткање 

Дизајнот обликуван со смола со извонредна цврстина овозможува 18 пати поголема издржливост при виткање на серијата SF-M со спецификации TOUGH отколку стандардните SD-картички. Тоа е издржливост во која може да бидете сигурни.

Отпорност на вода и прав IP68
Отпорност на вода и прав IP68

Нашите картички од серија SF-M со спецификации TOUGH може да се потопат во вода на длабочина до 5 метри во период до 72 часа, а отпорни се и на прав. Тоа е потполна заштита за снимање во сите услови.   

Издржува паѓања од висина до 5 метра
Отпорност на удари: паѓање од висина до 5 метра

Серијата SF-M со спецификации TOUGH има едноделен дизајн изработен од цврсти материјали што е отпорен на паѓање од висина до 5 метра.

Првиот едноделен обликуван дизајн во светот
Најиздржлив едноделен дизајн во светот

Одликувајќи се со едноделен обликуван дизајн и материјали со голема издржливост, картичките од серијата SF-M со спецификации TOUGH им нудат безгрижно користење и заштита на професионалците и љубителите на фотографии, независно каде фотографираат. 

Првата SD-картичка без спојни елементи во светот
Дизајн без испакнувања и прекинувач за заштита од запишување

Картичките од серија SF-M со спецификации TOUGH не содржат кршливи спојни елементи и прекинувач за заштита од запишување што се присутни кај стандардните SD-картички - делови што лесно се кршат и спречуваат запишување.

Голема издржливост и сигурност за професионалците

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Брзина на која можете да ѝ верувате

Независно дали сте професионален фотограф што снима фотографии со висока резолуција, снимател што снима документарен филм во 4K или љубител на фотографии што снима пејзажи, картичките од серија SF-M се доволно брзи за да ги доловат сите движења. Тие нудат брзо чистење на меѓумеморијата по секвенцијално фотографирање и ефикасно префрлување содржини во компјутер.


Големи брзини на запишување
Големи брзини на запишување

Големата брзина на запишување до 150 MB/s овозможува подолго секвенцијално фотографирање со висока резолуција, како и побрзо чистење на меѓумеморијата.

Неверојатно брзо правење резервни копии и пренос на податоци
Неверојатно брзо правење резервни копии и пренос на податоци

Повеќе време за фотографирање и помалку чекање при префрлување и правење резервни копии. Со големите брзини на читање до 277 MB/s може да ги префрлувате дури и најголемите датотеки во компјутер за неколку секунди. 

Оптимизирани за снимање видеоснимки со висока резолуција и V60
За снимање видеоснимки со висока резолуција и V60 

Серијата SF-M поддржува класа на брзина за видео V60 за стабилно снимање во 4K и снимање со висока бит-стапка. Идеално за снимање видеоснимки со висока резолуција.

Сигурност, со резервни копии

Прилагодениот софтвер овозможува максимални перформанси на вашата картичка

SD Scan Utility ја скенира и следи вашата меморија
Проверувајте ја и следете ја состојбата на вашата картичка

Со тек на времето, сите SD-мемориски картички се абат и не можат сигурно да снимаат податоци. Media Scan Utility од Sony ги скенира вашите SD-мемориски картички и ве известува кога ќе ги достигнат нивните граници.

Овозможува враќање на изгубените датотеки

Дури и во случај на проблем, избегнете катастрофа со наменски софтвер што овозможува обновување на случајно избришани датотеки и оштетени фотографии и видеоснимки.

File Rescue ги враќа изгубените датотеки

Спецификации и функции

Се одликува со цврста обвивка и дизајн без испакнувања за да можете да снимате во лоши услови и опкружувања. Благодарение на големите брзини на читање и запишување, картичките се идеални за снимање различни видови на фотографии и 4K-видеоснимки.
  • TOUGH specification со дизајн отпорен на кршење и паѓање

  • Дизајнот без испакнувања и прекинувач за заштита од запишување ја зголемува сигурноста и ги елиминира ризиците од кршење

  • Отпорност на прав и вода IP68

  • Уживајте во големи брзини до 277 MB/s за читање и 150 MB/s за запишување

  • Достапен е софтвер што ја следи состојбата на картичката и ве известува пред таа да го достигне максималниот број на циклуси на запишување.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина