Слика од UHS-II SD мемориска картичка од серија SF-G
Слика од UHS-II SD мемориска картичка од серија SF-G
Слика од UHS-II SD мемориска картичка од серија SF-G

Фотографирајте со најбрзата SD-картичка во светот

Зачувајте ги сите моменти со неверојатни детали.

Мемориските картички со голема брзина од Sony нудат чистење на меѓумеморијата за кратко време помеѓу две секвенцијални фотографирања и ефикасен работен процес при префрлување содржини во компјутер. 

Серија SF-G

Потполна сигурност и поголема издржливост

Мемориските картички UHS-II се тестирани во тешки услови за фотографирање и нудат сигурни перформанси каде и да сте. Нашите картички се доволно цврсти за да издржат паѓања и удари во топли, ладни и мокри услови за да овозможат сигурно фотографирање. 

Ефикасност на работните процеси 

Брзо префрлувајте фотографии со висока резолуција и 4K-видеоснимки преку уредот за читање/запишување MRW-S1. 

Серија SF-G

Брзина на пренос до 300 MB/s 

Со брзина на читање до 300 MB/s и брзина на запишување до 299 MB/s, UHS-II нуди ненадминати перформанси. 

Серија SF-G

Брзина на запишување до 299 MB/s за брзо доловување на моменти 

Брзината на запишување до 299 MB/s нуди чистење на меѓумеморијата за кратко време помеѓу две секвенцијални фотографирања, со што се оптимизира доживувањето при фотографирањето. 

Медиуми што се создадени да траат. 

Независно дали ви требаат неверојатни брзини на пренос или медиуми што ќе ги издржат дури и најтешките услови, серијата SF-G од Sony е дизајнирана како целосно решение за сите фотографи. 

Неповторливите спомени во животот чекаат да бидат снимени

UHS-II SD-картичките од Sony ќе ги задоволат потребите на професионалните фотографи

Во оваа ера на социјални медиуми, фотографите и креаторите на содржини треба да работат колку што е можно побрзо. Дознајте како мемориските картички UHS-II од Sony го подобруваат целосното доживување.

Поддржан интерфејс

Поддржува UHS-II-интерфејс за максимални перформанси. Компатибилност и со UHS-I-уреди 

Серија SF-G

Софтвер за преземање File Rescue 

Уживајте во поголема сигурност без никогаш да се грижите за губење или случајно бришење на важните датотеки. 

Серија SF-G

Голема компатибилност 

Мемориските картички со голема брзина од Sony се создадени да бидат совршено компатибилни со моќните уреди за обработка на слики што ги користат сериозните фотографи и професионалци. 

Спецификации и функции
Серијата SF-G нуди извонредно голема брзина на запишување до 299 MB/s - доволно брзо за континуирано фотографирање со висока резолуција користејќи DSLR уреди со високи перформанси и поддршка за UHS II интерфејс.
  • Добијте најголема брзина на читање до 300 MB/s и брзина на запишување до 299 MB/s со брзина од UHS класа 3 и класа 10

  • Снимање висококвалитетни 4K и Full HD видеоснимки во XAVC S формат

  • Обновете ги избришаните или оштетените слики со File Rescue. Достапна е како бесплатно преземање за корисниците на мемориски картички.

Брзина на пренос (читање)
До 300 MB/s
Брзина на пренос (запишување)
До 299MB/s
Класа на брзина
Класа 10 (SD класа на брзина), Класа 3 (UHS класа на брзина)
Интерфејс
UHS-II
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина