Слика од UHS-II SD-мемориска картичка од серија SF-E
Слика од UHS-II SD-мемориска картичка од серија SF-E
Слика од UHS-II SD-мемориска картичка од серија SF-E

Функции

Побрзо префрлување во компјутер

Со поголемите брзини на читање до 270 MB/s може да префрлувате дури и големи медиумски датотеки во компјутерот за неколку секунди преку читач за UHS-II SD-картички. Трошете помалку време за чекање, а повеќе време за работа.

File Rescue

Не грижете се. Дури и во случај на проблем може да избегнете катастрофа со помош на софтверот што може да го преземете и што овозможува обновување на фотографии и видеоснимки што биле случајно избришани или што не може да се репродуцираат.

Преземете File Rescue

Создадени да траат

Оваа SD-картичка со ознака IP57 е издржлива и цврста. UHS-II SD-картичката од серија SF-E е дизајнирана да не се оштети при паѓање од висина до 1,5 м, водоотпорна е до 30 мин. на длабочина до 1 м и може да се користи во температурен опсег од -25 до +85°C - таа нема да се оштети независно од временските услови.

Извонредно брзи перформанси

Големата брзина на запишување до 128 MB/s поддржува стабилно секвенцијално фотографирање со висока резолуција. Исто така, со поддршката за класа на брзина за видео V60 може да снимате видеоснимки во 4K или поголема резолуција.

Поддржан интерфејс

Поддржува UHS-II интерфејс за максимални перформанси. Компатибилност и со UHS-II-уреди.

Работете попаметно и побрзо

Медиумите од Sony ја зголемуваат ефикасноста на работните процеси

Спецификации

UHS-II-перформансите и легендарната сигурност на Sony се лесно достапни како никогаш досега, благодарение на SD-картичките од серија SF-E. Уживајте во брзи преноси со брзина на запишување до 128 MB/s и брзина на читање до 270 MB/s, V60, UHS-класа 3 (U3) и SD-класа 10. Исто така, серијата SF-E има заштита од вода, прав, паѓање, УВ-зраци и рендгенски зраци.
  • Читање до 270 MB/s и запишување до 128 MB/s. Поддршка за класа на брзина за видео V60 и UHS-класа на брзина 3 (U3)

  • Идеално за снимање видеоснимки со висока резолуција 4K и поголема

  • Софтверот за обновување податоци File Rescue може да се преземе бесплатно

  • Ознака IP57, голема издржливост и отпорност на надворешни услови со заштита од УВ-зраци и отпорност на прав и вода

  • Достапни со капацитет од 64 GB, 128 GB, 256 GB за да ги задоволат вашите потреби за складирање

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина