Професионални решенија за снимање видео

Ако сакате опрема за работа од професионална класа - разгледајте ја нашата палета на професионални видеокамери.

FS 5 II
FS5 II

• 4K HDR-видеокамера за во една рака што снима во форматот Super35
• Ниво на бои и тонови на кожа Venice од Sony
• Снима 4K FS RAW 120p (4s), 60p и 2K 240p континуирано

SELP18110G
E PZ 18-110mm F4 G OSS
SELP18110G

▪ Објектив од типот Cine со контроли за рамномерно зумирање/фокусирање
▪ Фиксна решетка од F/4 со оптичка стабилизација
▪ Широк агол од 18 мм што е идеален за снимање во затворени простории


SELP28135G
FE PZ 28-135mm F4 G OSS
SELP28135G

▪ Објектив од типот Cine со контроли за рамномерно зумирање/фокусирање
▪ Фиксна решетка од F/4 со оптичка стабилизација
▪ Мал и лесен


FDR-AX53
HXR-NX80

▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ Вклучен електронски ND-филтер + кутија со XLR-приклучоци + монитор


PXW-Z190
PXW-Z190

• 4K HDR 60p и напреден AF со откривање на лице
• Оптички зум до 25x и вградени електронски и варијабилни ND-филтри
• Проследување преку жичен LAN и пренос на датотеки со изборна надградба

ILCE-7SM3
α7S III со професионални можности за снимање/фотографирање

• 4K со 120/60/30/24p, 4:2:2 и 10 бита + FHD 240p со забавени движења
• AF на очи во реално време и AF со следење
• Професионално ракување и кодеци