Слика од Преносливо дигитално DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо дигитално DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо дигитално DAB/DAB+ радио
Спецификации и функции
  • DAB/DAB+/FM приемникДигитално радио кое се одликува со DAB/DAB+ (Band III) за огромен избор на станици, како и однапред поставени станици за почеток

  • Дизајн со ретро стилУживајте во оригинален класичен дизајн во домот или надвор од домот

  • Квалитет на звукотДигитален прием со одличен звук и аудио квалитет од Sony, за слушање без пречки

  • ПреносливостКомпактниот и стилски дизајн ви овозможува да го понесете дигиталното радио насекаде - во затворен или отворен простор додека патувате

  • Дизајн со прекрасни боиДостапни се три варијанти на бои: Црна, бела, црвена

  • LCD екранДобијте приказ на информации од DAB+/DAB програмите на 4-линискиот LCD екран со придвижување на текст

  • Однапред поставени станициЕдноставен пристап до вашите омилени станици со 5 x DAB/DAB+ и 5 x FM станици

  • Тајмер за исклучување и часовникПоставете го дигиталното радио да се исклучува според вашиот животен стил

  • Работи на батерија или на струјаСе напојува преку електричен приклучок или со батерии за користење во движење

  • Приклучок за слушалкиПоврзете ги вашите слушалки и слушајте ги омилените станици без никој да ви пречи

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина