Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®
Слика од Пренослив радио часовник со Bluetooth®

Спецификации

Уживајте во стерео звук со целосен опсег во кујната, спалната или во дворот, преку ова преносливо радио со издржливост на батеријата до 32 часа. Проследувајте музика од вашиот паметен телефон или таблет-уред преку Bluetooth® и слушајте ги сите омилени станици со 5 мемории за дигитални радио станици.
  • AM/FM дигитален радио приемник

  • Лесен и пренослив дизајн

  • 2 звучника од 45 мм со целосен опсег за стерео звук

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC™ со еден допир

  • Вградена литиумска батерија што нуди безжично слушање до 32 часа

Вид на звучникот
Стерео звучник
Излезна моќност
AC 100-240 V 50/60 Hz
Извор на напојување
DC / DC влез
Тежина (вклучувајќи и батерии)
880 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина