ПРЕНОСЛИВО РАДИО / НАДВОРЕШЕН ЗВУЧНИК

Преносливо радио со аудио влез за да уживате во музиката од вашиот MP3 плеер

SRF18W.CEV

AM/FM стерео радио, аудио влез за поврзување на MP3 плеер, модерен и пренослив дизајн

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница