Слика од Преносливо радио

Спецификации

  • Приемник со 12 фреквентни појаси, меѓу кои и AM/FM/SW/MW/LW

  • Дискретна телескопска антена за поголема преносливост

  • Приклучок за слушалки за приватност при слушањето

  • Потребно е AC напојување или 2xAA батерии

Излезна моќност
140 mW (при хармонично изобличување од 10 %)
Влезни и излезни приклучоци
Приклучок за слушалки
Извор на напојување
DC, батерии
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 340 гр.

Што има во пакетот

Водич за кратки бранови

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина