РАДИОПРИЕМНИЦИ

Радио со звучник кое може да се користи при туширање

ICF-S80
Слика од Радио со звучник кое може да се користи при туширање
Слика од Радио со звучник кое може да се користи при туширање
Слика од Радио со звучник кое може да се користи при туширање
Слика од Радио со звучник кое може да се користи при туширање

Спецификации

  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Брзо пронаоѓање на станици со помош на пет копчиња за станици

  • 3xR14 батерии (големина C) со издржливост до 100 часа кои се продаваат посебно

  • Содржи тајмер за одбројување и автоматско исклучување за штедење на батеријата

  • Отвори за ремен и отстранлива гумена рачка за едноставно ракување

Излезна моќност
500 mW
Извор на напојување
4,5V DC
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 375 гр. (без батерии)

Што има во пакетот

Додаток за прилепување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина