Слика од Преносливо радио

Спецификации

Ова компактно и хоризонтално AM/FM радио е совршен придружник за патување бидејќи се напојува преку две AA батерии и содржи вградена лента за околу рака за поголема преносливост. Без разлика дали слушате преку вградениот звучник или преку слушалки, секогаш ќе уживате во одличен моно звук – во секое време и на секое место.
  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Вградена лента за околу рака за поголема преносливост

  • Наменски приклучок за слушалки за приватност при слушањето

  • LED индикатори за пребарување станици и статус на батеријата

  • Се напојува со 2 x AA батерии

Излезна моќност
100 mW
Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки; Излез за слушалки
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 220 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина