ICF-P27
ICF-P27

Спецификации

Ова компактно и вертикално AM/FM-радио е совршено за слушање на омилената музика кога ќе излезете од домот. Има нов LED-индикатор за статус на батеријата и користи две AA-батерии - без разлика дали слушате преку вградениот звучник или наменскиот приклучок за слушалки, секогаш ќе уживате во одличен звук.
  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Вклучена лента за држење во рака заради поголема преносливост

  • Наменски приклучок за слушалки за приватност при слушањето

  • LED индикатори за пребарување станици и статус на батеријата

  • Се напојува со 2 x AA батерии

Излезна моќност
100mW
Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки, да (моно глас преку двата звучници)
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 184 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина