Слика од Преносливо радио со звучник
Слика од Преносливо радио со звучник

Спецификации

Ова компактно вертикално AM/FM радио е совршено за простории во кои слободниот простор е ограничен. Се одликува со нов LED индикатор за статус на батеријата и користи две AA батерии - без разлика дали слушате преку вградениот звучник или наменскиот приклучок за слушалки, секогаш ќе уживате во одличен звук.
  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Вградена лента за околу рака за поголема преносливост

  • Наменски приклучок за слушалки за приватност при слушањето

  • LED индикатори за пребарување станици и статус на батеријата

  • Се напојува со 2 x AA батерии

Излезна моќност
100 mW
Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки; Излез за слушалки
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 190 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина