Слика од Пренослив дигитален радио часовник
Слика од Пренослив дигитален радио часовник
Слика од Пренослив дигитален радио часовник

Спецификации

  • Уживајте во омилените радио емисии со дигиталниот FM/SW/MW/LW приемник

  • Зачувајте до 20 станици со 5 копчиња

  • Светол, јасен и задно осветлен LED екран со функција за аларм

  • Практичен за носење, со модерен и лесен дизајн

  • Приклучете го на AC адаптер во домот или користете C батерии за безжична употреба

Вид на звучникот
Моно звучник
Извор на напојување
DC / AC
Тежина (вклучувајќи и батерии)
Прибл. 1.060 гр.

Што има во пакетот

AC кабел за напојување, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина