Слика од Преносливо FM/AM радио со аналогно пребарување
Слика од Преносливо FM/AM радио со аналогно пребарување
Слика од Преносливо FM/AM радио со аналогно пребарување
Слика од Преносливо FM/AM радио со аналогно пребарување

Функции

Моќен звук

Уживајте во силен звук од вашите омилени радиостаници со моќен моно звучник.

Едноставно ракување

Пронајдете ги FM и AM радио станиците со едноставно аналогно пребарување.

Батерија или AC напојување

Слушајте безжично со 3x AA батерии или приклучете го во штекер користејќи го испорачаниот AC адаптер.

Спецификации

Носете ги звуците од омилените радиостаници со вас насекаде со ова преносливо AM/FM радио. Пребарувањето е лесно благодарение на едноставниот аналоген приемник, а моќниот моно звучник ви нуди силен звук од мала кутија.
  • Вграден AM/FM радио приемник

  • Вградена рачка за носење за поголема преносливост

  • Наменски приклучок за слушалки за приватност при слушањето

  • Се напојува со 3x AA батерии

  • Пренослив дизајн

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина