ПРЕНОСЛИВ ПРОЕКТОР MP-CD1

Моќен и лесен џебен проектор

MP-CD1

Компактниот пренослив проектор MP-CD1 нуди моќна светлина од 105 лумени според ANSI за светли и динамични слики. Користете го со приемници за проследување медиуми, паметни телефони, лаптопи и конзоли за игри, благодарение на приклучоците HDMI и MHL.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница