Прескокни до содржина

Почувствувајте ги вибрациите

Уживајте во раскошни и моќни ниски тонови со EXTRA BASS - совршено за љубителите на EDM.

Уживајте во ритамот

Заборавете на сè освен басот - понесете го звукот од клубовите независно каде одите, со палетата EXTRA BASS.

Споделете подлабок звук

Безжичен звучник SRS-XB40

Мали димензии, а моќен звук - безжичниот звучник XB40 овозможува лесно споделување на подлабок и помоќен звук, благодарение на EXTRA BASS.

Пренесете го фестивалот во домот

Аудио систем GTK-XB5

Не дозволувајте забавата да запре со овој моќен едноделен систем, опремен со живописни светилки во звучникот и моќен EXTRA BASS за максимално уживање во фестивалите.

Понесете ја музиката чекор подалеку

Слушалки MDR-XB950N1

Комбинацијата од долготрајна удобност со моќен EXTRA BASS и слобода на безжично слушање ќе ви овозможи да појдете секаде каде што ве носи музиката.

Headphones

Headphones

Слушалки со пријатен и моќен бас, компатибилни со паметни телефони.

Безжични звучници

Wireless Speakers

Преносливи компактни звучници со моќен
звук и долго траење на батеријата.

Домашни аудио системи

Домашен аудио систем со голема моќ

Системи со моќни звучници, длабок и силен
бас и разновидно поврзување.

Потонете во еуфоричен бас

Задлабочете се во звукот со EXTRA BASS.