ГАЛАНТЕРИЈА

Кабел од 1,2 м со стандарден балансиран приклучок

MUC-S12SB1
Слика од Кабел од 1,2 м со стандарден балансиран приклучок
Слика од Кабел од 1,2 м со стандарден балансиран приклучок

Спецификации

За да обезбеди оптимални перформанси, балансираниот кабел за слушалки MUC-S12SB1 е дизајниран во тесна соработка со Kimber Kable и ја користи нивната технологија за плетење.
  • Музиката звучи остро и јасно благодарение на плетениот кабел со 8 жици

  • Проводникот од бакар без кислород ги минимизира загубите на звукот

  • Позлатен мини приклучок со 4 пина без магнети

  • Должината од 1,2 м овозможува слободно движење

  • Чист звук преку проводникот со повеќе дијаметри

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ
Балансиран, 1,2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина