ГАЛАНТЕРИЈА

Ушни влошки за изолирање на шумот EP-NI1000S/EP-NI1000M/EP-NI1000L

EP-NI1000
Пар ушни влошки за изолирање на шумот EP-NI1000M, а едната од нив е пресечена и се гледа нејзината зелена внатрешност

S|M

Пар ушни влошки за изолирање на шумот EP-NI1000S, а едната од нив е пресечена и се гледа нејзината портокалова внатрешност
Пар ушни влошки за изолирање на шумот EP-NI1000M, а едната од нив е пресечена и се гледа нејзината зелена внатрешност
Пар ушни влошки за изолирање на шумот EP-NI1000L, а едната од нив е пресечена и се гледа нејзината сина внатрешност

Функции

Слика од пресек на ушна влошка

Врвна изолација на звукот

Ушните влошки се направени од уникатна полиуретанска пена создадена од Sony. Таа е мека и еластична и го подобрува прилепувањето до ѕидот на ушниот канал, елиминирајќи го празниот простор кај контактната површина. На овој начин се зголемува изолацијата на звукот и се елиминира повеќе шум, особено во опсегот на високи фреквенции, за да добиете пореално доживување при слушањето.

Слика од стабилното вметнување на ушната влошка во ушниот канал

Постабилно вметнување

Комбинацијата од еластични и пенести материјали со уникатна структура помага во зголемување на контактната површина помеѓу ушните влошки и внатрешната површина на ушите, овозможувајќи постабилно вметнување за полесно носење, независно од големината и формата на вашите уши.

Спецификации

Ушните влошки за изолирање на шумот EP-NI1000S/EP-NI1000M/EP-NI1000L ги подобруваат перформансите за изолирање на шумот на компатибилните слушалки за во уво од Sony и овозможуваат побезбедно и стабилно вметнување.
  • Нудат врвна изолација на звукот за пореално доживување при слушањето

  • Материјалот од уникатна полиуретанска мемори пена нуди подобро вметнување за врвна изолација на звукот

  • Комбинацијата од еластични и пенести материјали ги прави стабилни и лесни за носење

  • Се испорачуваат во 3 големини: S, M, L

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина