Врвни примарни објективи

Разгледајте ја обемната палета на наградувани примарни објективи за снимање видео и создавање содржини.

„Фотоапаратот ми е пенкало, а филмовите новела“
                Jérémie Pennequin | Франција
SEL14F18GM

SEL14F18GM

Целосна слика, 14 мм f/1,8 G Master

Напреден објектив

Објектив G Master - врвен примарен објектив со 14 мм и F1,8

Прекрасна резолуција низ целата слика дури и со F1,8

Брз, прецизен и тивок AF за фотографии и видеоснимки

Извонредно широки перспективи со голема решетка преку неверојатно компактен објектив

Alpha Universe Story Detail
Целосна слика, 24 мм f/1,4GM

Напреден објектив за улично фотографирање

Неспоредлив објектив со телефото зум и F2,8

Уникатен објектив со телефото зум и F2,8

Анти-рефлективниот нано слој од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Кружната решетка со 11 ливчиња нуди прекрасни ефекти на дефокусирање

SEL24F14GM

Снимено со 24 мм f/1,4GM

Број 6 снимен со Alpha 7SIII

Antonio Morais

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

SEL35F14GM

Режисерот Dennis Schmelz од Sony Europe со FX3 од Sony и објектив од 35 мм и F/1,4GM  

Целосна слика, 35 мм f/1,4GM

Напреден објектив за видео

Врвен, широкоаголен и примарен објектив од серијата G Master со светла и фиксна решетка F/1,4 и рамномерно дефокусирање

Два елементи XA (екстремно асферични) за неверојатна резолуција низ целата слика

Два линеарни XD-мотори за брз и прецизен фокус

Анти-рефлективниот нано слој ги елиминира одблесоците и отсјајот

Лесен, компактен и отпорен на прав и влага

PREJUDICE - краток филм снимен со објективот FE 35 мм f/1,4 G Master од Sony

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Целосна слика, 50 мм f/1,2GM

Напреден објектив за видео

Врвен примарен објектив од серијата G Master со извонредно светла и фиксна решетка F/1,2 и прекрасен ефект на дефокусирање

Елемент XA (екстремно асферичен) за неверојатна резолуција низ целата слика

Четири линеарни XD-мотори за брз и прецизен фокус

Фокусирање на екстремно мала оддалеченост до 0,18 м

Компактен и лесен објектив со F/1,2 и отпорност на прав и влага

SEL50F12GM

SEL50F12GM и FX3

Zapper | Краток филм снимен со FE 50 мм f/1,2 GM од Sony

Alan Stockdale

SEL135F18GM

Снимено со 135 мм F/1,8GM  

Целосна слика, 135 мм f/1,8GM

Напреден објектив за видео

Примарен објектив од 135 мм со F1,8, врвна резолуција, дефокусирање и AF

Елементи од XA и супер ED-стакло за висока резолуција

Мала длабочина на поле и прекрасно дефокусирање со G Master

Линеарните XD-мотори овозможуваат брз, прецизен и тивок AF

Лебдечки механизам за фокусирање за подобро снимање одблиску

Најдобар во светот | Фотограф за спорт
Bob Martin

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Леќа
лого

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Погледнете ја целата наша палета на објективи за пејзажи тука.

БЕСПЛАТНА ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА ОД ЕДНА ГОДИНА*

*Важат правила и услови - само одредени модели - не може да се додаде на други продолжени гаранции.