Дали ви требаат идеи за подароци?

Изберете ја категоријата која сметате дека ќе му го привлече вниманието на вашиот среќен добитник, а ние ќе го пронајдеме најдобриот подарок за 2021 година.

За домашна забава

Подарете им прекрасна слика на сите, од секој агол во домот, со систем за домашно кино од сништата.

За креатори на содржини

Подарете му опрема на вашиот омилен креатор на содржини со која ќе ги покаже своите таленти.

За љубители на музика

Танцувајте сите со нашата најнова технологии за реален звук.

За гејмерите

Подобрете им го доживувањето при играње игри! Овие телевизори се совршени за Playstation®5.

За оние кои работат од дома

За бизнисмени и амбициозни луѓе кои градат кариера - овие подароци ќе им го олеснат денот.

Заштедете на додатоци за видеоблогови со купување на ZV-1/ZV-E10 или Alpha 7C

Дознајте повеќе информации кај локалниот продавач