Нашата мисија во Sony е да бидеме компанија која ве инспирира и ја исполнува вашата љубопитност. Неограничената страст за технологија, содржини и услуги, како и незапирливата потрага по иновации, нè охрабруваат да ви обезбедиме нова и револуционерна возбуда и забава на начини кои само Sony може да ви ги понуди. Создаваме нови и уникатни култури и искуства. Сè што правиме е за да ве воодушевиме.

BE MOVED

Слика од електроника за широка потрошувачка

Електроника за широка потрошувачка

Слика од мобилен уред

Мобилен уред

Жена носи слушалки од Sony поврзани во Walkman®

Мрежни услуги

Два меѓусебно прекрстени мали прсти

Финансиски услуги

Професионална видеокамера од Sony која снима градски сцени

Професионално