Безжичен стерео звук

Еден звучник може да создаде одличен стерео звук, но ако сакате уште поширок звук, тогаш треба да впарите два безжични звучници за да добиете проширен стерео систем со јасна поделба на стерео звукот.

Нема потреба од комплицирани поставки за безжично стерео

Ако имате два компатибилни безжични звучници, можете лесно да го доделите левиот (L) канал на едниот, а десниот (R) на другиот и веднаш да создадете стерео систем на звук со јасна поделба на стерео звукот.

Подобрете го доживувањето на стерео звукот

Два безжични звучници прават голема разлика

Можете лесно да поставите два исти безжични звучници за да добиете лев (L) и десен (R) канал посебно, создавајќи широко стерео звучно поле.

Компатибилните уреди нудат безжичен стерео звук