Изберете го вашиот модел

ПРЕНОСЛИВ ПОЛНАЧ (10.000 MAH)

Моќен и стилски полнач за напојување во движење

CP-V10BB

Преносливиот USB-полнач нуди најмногу 3 полнења на паметни телефони преку микро USB.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница