ПРЕНОСЛИВИ ПОЛНАЧИ И ГАЛАНТЕРИЈА ЗА МОБИЛНИ УРЕДИ

Пренослив полнач (10.000 mAh)

Bundling Micro USB to USB-C Adapter / CP-V10B

Слика од Пренослив полнач (10.000 mAh)

CP-V10B|Вклучен адаптер од микро USB кон USB-C

Слика од Пренослив полнач (10.000 mAh)
Слика од Пренослив полнач (10.000 mAh)
Слика од Пренослив полнач (10.000 mAh)
Слика од Пренослив полнач (10.000 mAh)
Спецификации и функции
Секогаш имајте доволно енергија и бидете подготвени за патување со преносливиот USB-полнач CP-V10B. Стилскиот дизајн со елегантна мат површина и заоблена форма совршено се вметнува во вашата торба за да му овозможи 3 полнења на вашиот паметен телефон.
  • Вградена батерија од гел-полимер со 10.000 mAh

  • Може да се полни до 1000x благодарение на батеријата од гел-полимер

  • Ергономски и заоблени рабови за лесна преносливост

  • Елегантна мат површина

  • Овозможува најмногу 3 полнења на паметен телефон

Капацитет на батеријата
3,8 V 10.000 mAh
Време за полнење со преносен полнач
AC адаптер: Прибл. 8 часа, USB приклучок: Прибл. 22 часа
Време на испорака на енергија
Микро USB: Прибл. 250 мин. (макс. 1,5 A)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина