Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Спецификации и функции
Секогаш имајте доволно енергија и бидете подготвени со преносливиот USB полнач CP-V9. Компактниот дизајн совршено се вметнува во вашата торба за да му овозможи на вашиот паметен телефон 3,5 полнења , а можете и да полните до два USB уреда истовремено благодарение на двата USB приклучока. Освен тоа, практичните LED индикатори ви овозможуваат да го проверите преостанатото полнење со еден поглед.
  • Вградена литиум-јонска батерија од 8700 mAh

  • Полнете најмногу два уреди истовремено со максимална вкупна излезна моќ од 3,0 A

  • Овозможува најмногу 3,5 полнења на паметен телефон

  • Полнење до 1000x благодарение на технологијата „Хибриден гел“ на Sony

  • 4 LED индикатори што го прикажуваат напредокот на полнењето

Капацитет на батеријата
3,8V 8700mAh
Време за полнење со преносен полнач
AC адаптер: Прибл. 7,5 часа, USB приклучок: Прибл. 22 часа
Време на испорака на енергија
Микро USB: Прибл. 90 мин. (2 приклучоци макс. 3,0A)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина