ПРЕНОСЛИВ ПОЛНАЧ (5.000 MAH)

Тенок и стилски полнач за напојување во движење

CP-V5BBC

Преносливиот USB-полнач нуди најмногу 1,5 полнења на паметни телефони преку микро USB.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница