Слика од Пренослив полнач за паметни телефони CP-V3A
Слика од Пренослив полнач за паметни телефони CP-V3A
Слика од Пренослив полнач за паметни телефони CP-V3A
Спецификации и функции
  • 3000mAh енергија

  • Достапен во повеќе бои

  • Воспоставувајте повици и играјте игри додека вашиот паметен телефон се полни

  • Излез од 1,5A за брзо полнење

Капацитет на батеријата
Литиум-јонска полимерска од 3000mAh
Време за полнење со преносен полнач
Прибл. 3,5 часа (AC) и прибл. 6 часа (преку стандарден USB приклучок)
Време на испорака на енергија
60 мин
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина