ПРЕНОСЛИВ USB ПОЛНАЧ

Моќен и компактен полнач за напојување во движење.

CP-V10AB

Преносливиот USB полнач нуди четири целосни полнења на паметни телефони со испорачаните микро USB и AC адаптер.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница