Слика од Пренослив USB полнач
Литиум-јонска полимерска батерија

Литиум-јонска полимерска батерија Sony

Нашите преносливи полначи имаат ексклузивна технологија за безбедни и сигурни перформанси при честа употреба.

Спецификации и функции
Секогаш имајте доволно енергија и бидете подготвени со преносливиот USB полнач CP-V10A. Компактниот дизајн совршено се вметнува во вашата торба за да му овозможи на вашиот паметен телефон четири целосни полнења. Користете го микро USB кабелот (вклучен) или AC адаптерот (не е вклучен) за да ја полните батеријата.
  • Вградена литиум-јонска батерија од 10.000 mAh

  • Задржува повеќе од 90% од својот капацитет по приближно 1.000 полнења

  • Излезна струја од 1,5 A за брзо полнење на вашите уреди

  • Влезната струја од 1,5 A го намалува времето на полнење за 1/3 во споредба со претходниот модел

  • Овозможува најмногу 4 полнења на паметен телефон

Капацитет на батеријата
3,7 V 10.000 mAh
Време за полнење со преносен полнач
AC адаптер: Прибл. 8 ч., USB приклучок: Прибл. 22 часа
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина