ПРЕНОСЛИВ USB ПОЛНАЧ

Лесен и пренослив полнач за вашите уреди со USB Type-C™

CP-SC5

Пренослив полнач со USB Type-C™ кој нуди две целосни полнења на паметни телефони преку испорачаниот USB Type-C™ кабел. 

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница