Слика од Пренослив USB полнач
Слика од Пренослив USB полнач
Спецификации и функции
Дали батеријата на вашиот паметен телефон, таблет-уред или некој друг уред со USB Type-C приклучок е празна? Тоа не претставува проблем за преносливиот полнач CP-SC5. Компактниот дизајн совршено се вметнува во вашата торба за да му овозможи на вашиот паметен телефон две полнења , а практичните LED индикатори ви овозможуваат да го проверите преостанатото полнење со еден поглед.
  • Вградена литиум-јонска батерија од 5.000 mAh

  • Компатибилност со USB Type-C приклучоци кои се 2x побрзи од стандардните преносливи полначи Влез: / Излез: макс. 3,0 A

  • Овозможува најмногу 2 полнења на паметен телефон

  • Задржува повеќе од 90% од својот капацитет по приближно 1.000 полнења

  • 4 LED индикатори што го прикажуваат напредокот на полнењето

Капацитет на батеријата
5.000 mAh
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина